Efikasnost, preciznost, snaga

Proizvođač strojeva CHIRON-WERKE GmbH & CO.KG dolazi iz SR Njemačke iz pokrajine Baden-Wurtenberg, koji proizvodi vertikalne obradne centre, strojeve za višeosnu obradu te fleksibilne linije. Fokus tvrtke je na izradi strojeva visoke efikasnosti te preciznosti. 

Strojevi su modularni, kako bi se on mogao prilagoditi željama i potrebama kupaca. Neke od mogućih izvedbi su :

* 1 / 2 / 4 vretena

* 3 / 4 / 5 osi

* Izvedba magazina alata : Korpa (Basket) ili Lanac (Chain)

* Sa ili bez okretnog stola

* Različite izvedbe vretena

Ponuda Chiron strojeva

Strojevi su raspodijeljeni prema veličini radnog prostora, gdje serija 08 označava strojeve sa najmanjim radnim prostorom, a serija 25 sa najvećim radnim prostorom. Strojevi sa “LongBed” i “Pendulum” obradom, svrstani su u posebnu seriju naziva Mill.

X: 450 mm, Y: 270 mm, Z: 360 mm

X: 550 mm, Y: 400 mm, Z: 420 mm

X: 730 mm, Y: 400 mm, Z: 425 mm

X: 660 mm, Y: 660 mm, Z: 400 mm

X: 830 mm, Y: 550 mm, Z: 630 mm

X: 620 mm, Y: 650 mm, Z: 600 mm

X: 800 mm, Y: 100 mm, Z: 800 mm

X: 6000 mm, Y: 915 mm, Z: 715 mm

Inovativne tehnologije

Chiron se može pohvaliti izvrsnošću u raznim tehnologijama, a neke od njih su : 5-osna obrada, obrada s više vretena, “MillTurn” obrada, obrada uz dodavač šipke, “LongBed” i “pendulum” obrada te automatizacija.

CHIRON “Tvornica preciznosti”

Nova CHIRON “Tvornica preciznosti” je izgrađena posebno za montažu novih serija strojeva koji kombiniraju produktivnost i preciznost na neviđen način. Optimizirani postupci montaže i logistike također osiguravaju kraće vrijeme isporuke. Tvornica preciznosti CHIRON postavlja standarde za digitalno doba. Otvaranjem nove tvornice preciznosti CHIRON definitivno dokazuje da se aktivno suočava s izazovima 21. stoljeća. To je zato što ova tvornica kombinira najbolje što nudi industrija alatnih strojeva u Baden-Württembergu: Strojevi koji kombiniraju maksimalnu produktivnost s najvećom mogućom preciznošću i stoga postavljaju standarde za digitalno doba.

Želite li saznati više?

Dozvolite da Vam predstavimo sve mogućnosti i posebnosti CHIRON strojeva i pomognemo Vam odabrati najbolju opciju za Vaše potrebe!