Efikasnost, preciznost, snaga

CHIRON Group SE, sa sjedištem u Tuttlingenu, Njemačka, globalna je tvrtka specijalizirana za CNC vertikalno glodanje i mill-turn obradu, kao i rješenja za proizvodnju po principu ključ u ruke. 

CHIRON Group specijalizirana je za razvoj i proizvodnju automatiziranih vertikalnih obradnih centara za obradu složenih obratka uz minimalne troškove, a također pruža i sveobuhvatne usluge i digitalnu podršku za optimalan rad stroja. Optimizacija troškova životnog ciklusa stroja je glavni fokus. S najbržim svjetskim sustavima za promjenu alata i holističkim, produktivnim proizvodnim rješenjima, uključujući automatizaciju, CHIRON Group postavlja standarde za dinamiku i preciznost. 

Strojevi su modularni, kako bi se on mogao prilagoditi željama i potrebama kupaca. Neke od mogućih izvedbi su :

* 1 / 2 / 4 vretena

* 3 / 4 / 5 osi

* Izvedba magazina alata : Korpa (Basket) ili Lanac (Chain)

* Sa ili bez okretnog stola

* Različite izvedbe vretena

Ponuda CHIRON Group strojeva

Strojevi su raspodijeljeni prema veličini radnog prostora, gdje serija 08 označava strojeve sa najmanjim radnim prostorom, a serija 25 sa najvećim radnim prostorom. Strojevi sa “LongBed” i “Pendulum” obradom, svrstani su u posebnu seriju naziva Mill.

X: 450 mm, Y: 270 mm, Z: 360 mm

X: 550 mm, Y: 400 mm, Z: 420 mm

X: 730 mm, Y: 400 mm, Z: 425 mm

X: 660 mm, Y: 660 mm, Z: 400 mm

X: 830 mm, Y: 550 mm, Z: 630 mm

X: 620 mm, Y: 650 mm, Z: 600 mm

X: 800 mm, Y: 1100 mm, Z: 800 mm

X: 1200 mm, Y: 1100 mm, Z: 800 mm

X: 6000 mm, Y: 915 mm, Z: 715 mm

X: 1000 mm, Y: 210 mm, Z: 480 mm

Inovativne tehnologije

Chiron se može pohvaliti izvrsnošću u raznim tehnologijama, a neke od njih su : 5-osna obrada, obrada s više vretena, “MillTurn” obrada, obrada uz dodavač šipke, “LongBed” i “pendulum” obrada te automatizacija.

CHIRON Group “Tvornica preciznosti”

Nova CHIRON Group “Tvornica preciznosti” je izgrađena posebno za montažu novih serija strojeva koji kombiniraju produktivnost i preciznost na neviđen način. Optimizirani postupci montaže i logistike također osiguravaju kraće vrijeme isporuke. Tvornica preciznosti CHIRON Group postavlja standarde za digitalno doba. Otvaranjem nove tvornice preciznosti CHIRON Group definitivno dokazuje da se aktivno suočava s izazovima 21. stoljeća. To je zato što ova tvornica kombinira najbolje što nudi industrija alatnih strojeva u Baden-Württembergu: Strojevi koji kombiniraju maksimalnu produktivnost s najvećom mogućom preciznošću i stoga postavljaju standarde za digitalno doba.

Želite li saznati više?

Dozvolite da Vam predstavimo sve mogućnosti i posebnosti CHIRON strojeva i pomognemo Vam odabrati najbolju opciju za Vaše potrebe!