Efikasnost, preciznost, snaga

Proizvođač strojeva LPW Reinigungssysteme GmbH dolazi iz SR Njemačke iz pokrajine Baden-Wurtenberg, koji proizvodi strojeve za industrijsko pranje dijelova.

Glavne grane industrije u kojoj su zastupljeni ovi strojevi su:
automobilska industrija, medicina, optika, elektronika, hidraulika, ventili te čišćenje nakon termičke
ili elektrokemijske obrade.

LPV ponuda strojeva

LPW u svojoj ponudi ima strojeve za pranje sa jednom komorom, strojeve za pranje s više komora,
strojeve za protočno pranje (engl. „belt system“)
te strojeve za pranje ispiranjem (engl. „Spray washing system“)

Single-bath flood
washing system

Multi-bath flood
washing system

Single-chamber spray
washing system

Belt spray
washing system

LPW Inovativne tehnologije

 

Cyclic Nucleation Process (CNP)

ŠTO JE CNP?

CNP postupak, koji je u procesu patentiranja, omogućuje čišćenje kapilarnih struktura, složenih trodimenzionalnih geometrija, slijepih rupa te prekrivenih područja. Ciklička nukleacija je ciklična promjena agregatnog stanja vode u tekućini za pranje. Kao mehanizam za čišćenje, u tekućini dolazi do pojave kavitacije. Ona nastaje uslijed mehanički stvorene promijene tlaka, gdje se tlak spusta daleko u područje sniženog tlaka. Također se stvara i asimetrična električna energija u vakuumskoj komori. Kako se promjena agregatnog stanja vode događa na površinama, čišćenje se izvršava iznimno učinkovito i nježno u isto vrijeme.

Zbog izostatičke raspodjele promjene tlaka u tekućini za čišćenje, ciklička nukleacija vrlo je učinkovita u čišćenju teških geometrija poput podreza i uskih kanala.

Asimetrična promjena volumena stvara učinak crpljenja/pumpanja, osiguravajući izmjenu medija u kapilarama i rupama pomažući uklanjaju nečistoća

PRIMJENA

Ova intenzivna metoda čišćenja koristi se u općoj industriji, automobilskoj industriji, kao i u medicini. Može se kombinirati sa svim uobičajenim procesima čišćenja obradaka. To se odnosi na selektivno kretanje obradaka (rotiranje, zakretanje, intervalno zakretanje) ili u vezi s raznim procesima prskanja, plavljenja ili ultrazvuka. 

Želite li saznati više?

Dozvolite da Vam predstavimo sve mogućnosti i posebnosti LPV strojeva i pomognemo Vam odabrati najbolju opciju za Vaše potrebe!